Tisztelt Ügyfeleink!

Z-55-ös és Z-58-as zuhanygörgőink várható készletre érkezése Szeptember vége

Kérdése van? Hívjon minket! +36204073707

Blog

A zuhanykabin csaptelep hibákról bővebben: mikor váltson új csaptelepre?

Varga János
2019.12.18 08:47
A zuhanykabin csaptelep hibákról bővebben: mikor váltson új csaptelepre?

Ahogy a konyhai csapokkal, úgy a fürdőszobában található zuhanykabin csaptelepekkel kapcsolatban is felmerülhetnek hibák. A vízcsöpögés, rossz víznyomás olyan tipikus hibák, amik rögtön arra utalnak, hogy gond van a csapteleppel. Egyesek ilyenkor azonnal a teljes cserét szorgalmazzák, azonban nem érdemes ilyen elhamarkodott döntést hozni, ugyanis vannak olyan zuhanykabin csaptelep hibák, amiknek elhárításához nem feltétlenül van szükség új elem beszerzésére.

A zuhanykabin csaptelepek leggyakoribb hibáját, a vízcsöpögést az esetek többségében a rossz illesztés okozza. Ezt könnyedén lehet orvosolni, ha az illesztéshez használt alkatrészeket az ember egy erős szerszámmal kicsit jobban meghúzza. Sajnos nem ritka, hogy ezután is fennáll a vízcsöpögés problémája. Ilyenkor érdemes szétszedni a teljes zuhanykabin csaptelepet, azonban, ha ebben nincs kellő gyakorlata az érintettnek, érdemes szakemberre bízni a probléma elhárítását, mert ellenkező esetben nagyobb bajt lehet így okozni, aminek javítása sokkal költségesebb.

A zuhanykabin csaptelep csöpögését az illesztéseken kívül a tönkrement tömítés is előidézheti. Ilyen esetben értelemszerűen új tömítésre van szükség. Ha éppen nem talál póttömítést otthon, az is ideális, ha csak megfordítja a régit, így ameddig nem szerez új alkatrészt, ideiglenes ez is megfelel a csöpögés megszüntetéséhez.

Amennyiben az ember mindent kipróbál a csöpögő csappal kapcsolatban, de a szakember munkája vagy pedig a tömítés megfordítása, cseréje után sem történik változás, azután érdemes a zuhanykabin csaptelep teljes cseréjét választania.

Ha Önnek is új zuhanykabin csaptelepre van szüksége, válassza a legjobbat: döntsön kínálatunk mellett, mert nálunk valóban minőségi, megbízható termékeket talál, ráadásul kedvező áron. Ha bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, vagy segítséget kérne a megfelelő csaptelep kiválasztásában, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésre!