Tisztelt Ügyfeleink!

Készlethiányos, előrendelhető termékeink várható érkezése 2023.02.28 és 2023.03.03. között.

Kérdése van? Hívjon minket! +36204073707

Blog

Zuhanykabin görgő (Z-30SB) a legtöbb zuhanykabinhoz

Varga János
2020.07.23 09:00
Zuhanykabin görgő (Z-30SB) a legtöbb zuhanykabinhoz

Ha egy zuhanykabin ajtaja elromlik, annak látványos jelei vannak, mint például az akadozás, szélsőségesebb esetben a teljes beszorulás, amit szinte minden esetben a zuhanykabin görgő kopása, vagy egyéb meghibásodása okoz. Ilyenkor csak a csere segít, ám sokan nem mernek hozzányúlni, mert félnek attól, hogy valamit csak még jobban elrontanak, illetve az alkatrészek beszerzésétől is tartanak, mivel nem egyértelmű számukra azok jelölése, mérete, valamint a beszerzési forrás megtalálása is problémákat okozhat. Webáruházunk épp az ilyen esetekben nyújt segítséget, tehát, ha Önnek is hasonló problémája akadt a zuhanykabinjával, forduljon hozzánk bizalommal!

A legtöbb zuhanykabin hasonló görgőkkel készül, sőt, a legáltalánosabban felhasznált zuhanykabin görgő a Z-30SB típus, amelyet rengeteg méretben és keréktípussal lehet beszerezni. A Z-30SB zuhanykabin görgő csuklós, szimpla rugóval, avagy nyomógombbal állítható típus, amely íves és szögletes zuhanykabinokhoz egyaránt használható. Leggyakrabban a 23 mm-es változatot építik be, mivel megfelelő siklást biztosít az ajtók számára, ám számos más méretben is elérhető 19-től 29 mm-ig, sőt, a kerék akár cserélhető is, és nem csak méretében, de minőségében is. A Z-30SB zuhanykabin görgő felső párja a legtöbb esetben a hasonló kinézetű, szimpla, vagy dupla kerekes, csavarral állítható változat, amely Z-30ST, vagy Z-30DT néven található meg webáruházunk kínálatában.

Amennyiben az Ön zuhanykabinja is a fentebb említett tünetek egyikét mutatja, és szeretné megjavítani, szerezze be a szükséges alkatrészeket tőlünk! Kínálatunkban a Z-30SB zuhanykabin görgő minden változata megtalálható, így bármelyiket is építették be az Ön kabinjába, tőlünk megvásárolhatja a cseredarabot. Ha nem tudja eldönteni, hogy melyik görgőtípusra lenne szüksége, kollégáink segítenek a választásban, és a beszereléshez is ellátják Önt tanácsokkal.

Ha kérdése lenne a Z-30SB zuhanykabin görgőről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségek egyikén!