Tisztelt Ügyfeleink!

Készlethiányos, előrendelhető termékeink várható érkezése 2023.02.28 és 2023.03.03. között.

Kérdése van? Hívjon minket! +36204073707

Zuhanygörgők

A legfontosabb alkatrésze egy zuhanykabinnak a zuhanygörgő

Bosszantja, hogy rosszul, nehezen csukódok zuhanykabinjának ajtaja? Eltörött, elöregedett, berozsdásodott a zuhanykabin gördülését biztosító görgő? Ennek a kis alkatrésznek a meghibásodása rengeteg bosszúságot okozhat a fürdőszobában. Ezeknek a kis alkatrészeknek a cseréjével új életet lehelhet zuhanykabinjába és meghosszabbíthatja annak élettartamát.

Milyen típusok, milyen anyagok, milyen kabinokhoz?

Manapság nagyon sokféle zuhanykabin görgő közül válogathatnak a vásárlók a zuhanyzók felújításához. Egyesek semmiképp sem bízzák a véletlenre a kiválasztást, ezért olyan alkatrészt keresnek, ami megfelelően terhelhető, megbízható. Igen kellemetlen, ha a megvásárolt görgőtől idő előtt kell megválni, ráadásul ez még plusz kiadással is jár. Amennyiben Ön is olyan terméket keres, ami nem okozhat csalódást a használat során, válogasson szakértők által összeválogatott kiváló minőségű univerzális zuhanygörgőink között.

Milyen típusú görgőket forgalmazunk?

 • Szimpla és dupla kerekes
 • Alsó és felső zuhanygörgő
 • Rugós vagy csavaros beállítású
 • Excenteres
 • Inbuszos
 • Csuklós
 • Vályús

Milyen anyagból készülnek görgőink?

 • Rozsdamentes acél
 • Műanyag
 • Réz
 • Alumínium
 • Fémötvözet

Miért a rozsdamentest válasszuk?

Költséghatékony:

 • ha sűrűbben cseréli a görgőt és szerelőt kell hívni a beszereléshez az többször jelentkező költséget jelent Önnek.
 • a többszöri szerelés (akár Ön által) esetén nagyobb az esélye egy üvegtörésnek, melynek pótlása rendkívül költséges (kb. 20000ft), amennyiben talál ugyanolyan mintájú, méretű, üvegfuratú üveget.
 • ha sűrűbben rendel görgőt, sűrűbben is fizet postaköltséget. Az AquaMaxx Extrém rozsdamentes kerekkel szerelt görgőt választva legalább 1 utánvétes postaköltséget megspórol a ritkább cseréből adódó kevesebb rendelésnek köszönhetően. 1 utánvétes csomag postaköltsége nagyobb, mint egy Aquamaxx Extrém rozsdamentes kerék vételárát. 

Időtakaréskos:

 • nem kell a cserével időt töltenie.
 • nem kell olyan sűrűn lemérni, megkeresni és megrendelni a csereterméket
 • nem kell akár napokon át várni a szerelőt
 • a rozsdásodó kerék a tálcán rozsdafoltot hagyhat, beszínezheti a tálcát, mely plusz munkát generál. Ettől védi meg Önt a Rozsdamentes AquaMaxx Extrém kerék típusunk.

Biztonságos:

 • az AquaMaxx Extrém kerék rozsdamentességéből adódóan jóval tartósabb, mely ritkább szerelést igényel, így kisebb az esélye egy akár véletlen hibának, mely rosszabb esetben az üvegajtó feszüléstől való szétrobbanásához is vezethet (sajnos elég egy apró véletlen koccanás).
 • a rozsdamentes Aquamaxx Extrém kerék lassabban és nehezebben megy tönkre, így kisebb az esélye egy felső súlyt tartó görgő meggyengüléséből adódó ajtó leszakadásnak, mely hirtelen közvetlen veszélyforrás is lehet használója számára.

Esztétikus:

 • a rozsdásodó kerék a tálcán rozsdafoltot hagyhat, beszínezheti a tálcát, mely plusz állandó munkát generál annak, aki tisztítja a kabint.

Környezetkímélő:

 • a kevesebb görgőcserével kevesebb műanyag hulladék keletkezik.
 • a ritkább görgőcserével a kiszállító cégnek is kisebb a környezetszennyező hatása.
 • kevesebb rendelés esetén kevesebb csomagolóanyagot használunk fel.

Görgőink az alábbi gyártók zuhanykabinjaival kompatibilisek

Legnépszerűbb görgők

Z-44 szimpla kerekes zuhanykabin görgő

Excenteres állítással alkalmazható szimpla zuhanykabin görgő, mely íves és szögletes zuhanykabinhoz egyaránt használható. A jelenleg kapható zuhanykabinok legtöbbjéhez alkalmazható univerzális zuhanygörgő. Sokoldalúságát mi sem jellemzi jobban, mint a 11 féle kerékátmérő, 2 méretű kerék-üveg távolság, és a két féle kerékminőség kombinációja. Rozsdamentes kerékkel szerelt változata kiemelte magas kerékélettartamot biztosít használója számára. Emellett pénztárcabarát és időtakarékos is.

Z-30 szimpla kerekes zuhanykabin görgő

Csuklós szimpla egy kerekes rugóval vagy más néven nyomógombbal állítható zuhanykabin görgő, mely alkalmazható íves és szögletes zuhanykabinokhoz egyaránt. Az egyik leggyakrabban használt alsó görgőtípus, melyből kiemelendő a 23mm-es változat. Felső párja általában a hasonló kinézetű szimpla vagy dupla kerekes csavarral állítható változat szokott lenni, mely Z-30ST vagy Z-30DT néven található meg webáruházunkban. A termék ABS erős műanyag házzal rendelkezik, melyben megtalálható a rugó, amit a nyomógombbal tudunk működésbe hozni. Ennek segítségével könnyedén ki és beilleszthető a sínbe az ajtó alsó része, így annak takarítása sem okoz különösebb gondot a felhasználó számára.

Z-22 szimpla kereskes zuhanykabin görgő

Eltolt tengelyű (excenteres) beállítással rendelkező szimpla egy kerekes zuhanykabin görgő. Ez a típus viszonylag régóta forgalomban van, így a fejlesztéseknek köszönhetően a szürke változatát, mely fekete kerékkel volt szerelve, felváltotta az újabb, fehér színű jóval erősebb anyagú változata. Ez megakadályozza a régebbi fekete kerékkel szerelt változat gumírozott részének hosszanti leválását a csapágyházról, mely gyakori hiba volt ennél a típusnál. Speciális 16mm-es furatigénnyel rendelkezik, ezáltal semmilyen más görgőtípussal nem helyettesíthető a termék.

Vásárlóink véleménye

"Ismét megköszönöm a gyors intézkedését. Sokat segített, mivel már rég óta keresem ezt a kis átmérőjű (19-20 mm) kerékkel rendelkező egyszerű zuhanygörgőt, de mit ad Isten, épp az egyszerű dolgokból van általában hiány, úgyhogy már majdnem feladtam, amikor rátaláltam az Önök honlapjára."

Dr. Rostás Péter

"Önknek és munkatársainak ezúton küldöm a *-os 10-es osztályzatot! Külön örömömre szolgált, hogy a megrendeléskor a programjuk addig nem engedett továbblépni, amíg a görgő átmérőjét be nem írtam (honnan lenne egy barkácsolásban azért jártas személynek arról tudomása, hogy az ugyanilyen zuhanygörgőke más méretben is gyártják?) Mégegyszer köszönöm a segítségüket!"

Kovács Lajos

"A csomag megérkezett. A hétvégén fel is szereltem, és nagyon jól sikerült. A görgők méretben jók voltak. Köszönöm a segitséget, és a támogatást. Minden frankón sikerült."

Zátonyi Krisztián

Webáruházunkról

Zuhanykabin görgő webáruházunkban akadálymentesen juthat hozzá a javításhoz, felújításhoz szükséges elemekhez. A vásárlást bármikor, bárhonnan lebonyolíthatja, otthonról is, ezzel pedig rengeteg időt, energiát spórolhat meg. Webshopunknak köszönhetően rövid időn belül hozzájuthat zuhanykabin alkatrészeinkhez, így nincs akadálya annak, hogy minél előbb megjavítsa, felújítsa berendezését, kifogástalan minőségű termékeinkkel, amik hosszú éveken át gondoskodnak a berendezések komfortos, biztonságos használatáról.